de betere buurtwinkel

Aanbod

Bij ons kan je terecht voor al uw dag- en weekbladen, kantoorbenodigdheden, batterijen en zoveel meer. Voor een kleine versnapering of drankje kan je gerust binnenspringen. In de streek rondom Malle staan wij bekend voor onze vlotte en vriendelijke service. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment van strips en boeken. U vindt een ruime keuze aan wenskaarten en muziekdoosjes in onze vernieuwde wenskaartenhoek, naar ieders budget. Ook voor pasfoto’s kan u bij ons terecht.
Zoals het een goede krantenwinkel betaamt, hebben wij ook een uitgebreid assortiment van kansspelen. Wij zijn een officieel verdeelpunt van de Nationale Loterij. U kan bij ons terecht voor uw lotto, krasloten en sportweddenschappen. Wij zijn ook een exclusief verdeelpunt van het 21-spel in Malle en omstreken.

Maar wij hebben nog veel meer in ons aanbod. Voor het maken van een tweede nummerplaat komt u maar langs. Naast uw geluk, is er ook gedacht aan uw veiligheid. Daarom hebben wij een assortiment zonnebrillen en leesbrillen, zo hebt u altijd een perfect zicht. Aangezien er in België meer regenachtige dan zonnige dagen zijn, koop je best een paraplu bij FRANK-i-SPORT! Daarnaast vind je bij ons ook lederen portefeuilles, geldbeugels en kaartenhouders.

Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan educatieve puzzels, quizkaarten, kwartetten, spelletjes en boeken. Hiermee leren uw kinderen spelenderwijs en zullen ze zich nooit vervelen. Spring eens binnen en je vindt wel iets. Wil je een feestje bouwen? Wij hebben feestartikelen, geschenkverpakkingen en de mooiste en meest unieke wenskaarten ter beschikking.

 


Maandag tot vrijdag
05u30 – 18u00

Zaterdag
06u30 – 18u00

Zon – en feestdagen gesloten

 Neem contact op

Ons assortiment

.