de betere buurtwinkel

Frank-i-Sport

FRANK-i-SPORT is een gezellige buurtwinkel. Wij trachten alles in het werk te stellen om onze klanten gelukkig te maken. We geven de klant de authentieke winkelbeleving. Sociaal contact met een leuke babbel vinden wij zeer belangrijk. Daarom waren wij dan ook zeer trots om de titel ‘ere-genomineerd’ te ontvangen in de categorie buurtwinkels non-food op de Retail Awards 2013. Dat krijg je niet zomaar. Na ondertussen al tientallen jaren hard werken, was dit een zeer mooie beloning. In 2014 zijn we verkozen tot beste dagbladhandel op de Retail Awards ! ! ! In 2015 vielen we weer in de prijzen en sleepten we de derde plaats in de wacht voor beste dagbladhandel! Lees er meer over op HLN en GVA!

U bent altijd welkom in onze winkel en wij zijn er voor u. Als u iets niet onmiddellijk ziet staan, vraag het ons gerust. Het aanbod is namelijk zeer groot. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen en uiteraard ook geen rookwaren aan jongeren onder de 16. Ook krasloten, lotto en sportweddenschappen bieden wij niet aan onder de 18 jaar.

Naast de traditionele kranten en tijdschriften verkopen we nog veel meer artikelen. Allemaal zodat onze klanten kunnen blijven genieten van de leuke winkelbeleving. 

Retail Awards

 

 

Maandag tot vrijdag
05u30 – 18u00

Zaterdag
06u30 – 18u00

Zon – en feestdagen gesloten

 Neem contact op

Frank-i-Sport